WordPress Website

WordPress Website laten maken doe je bij Webdesign burau intrige

WordPress Website laten maken doe je bij Webdesign Bureau intrige. We maken Responsive WordPress websites op maat en voor een eerlijke prijs, als je mobiele bezoekers in de eerste plaats in de watten wil leggen. Ruim 50% van alle bezoekers van websites doet dit namelijk mobiel. Dus bijvoorbeeld met smartphone of tablet. Is ook jouw website daar klaar voor, oftewel is jouw website ook mobielvriendelijk? Heeft jouw websitebezoeker en potentiële klant een fijne ervaring op jouw website? Werkt het, is hij ook mobielvriendelijk en is alles ook leesbaar? Kloppen bijvoorbeeld de formaten?

Bovendien worden mobielvriendelijke websites daarnaast veel beter gevonden in zoekmachines, zodat je – aanstaande – klanten je gemakkelijker vinden. En daar gaat het immers om. Google heeft namelijk al enkele jaren geleden onder andere het algortime voor digitaal zoeken aangepast. Dat wil namelijk zeggen: mobielvriendelijke websites krijgen daardoor voorrang in tegenstelling tot niet mobielvriendelijke websites! Dat betekent dat mobielvriendelijke websites om die reden namelijk hoger verschijnen in de zoekresultaten dan geen mobielvriendelijke websites. Sta daar maar eens bij stil. Verwen daarom je – aanstaande – klanten en zorg ook voor een mobielvriendelijk websites. Je hebt namelijk al een responsive websites vanaf € 250,-. Voor dat geld kun je immers geen klanten laten lopen. Ten slotte is een responsive WordPress websites makkelijk zelf bij te houden en kun je dagelijks je website up-to-date houden en dat is bovendien toch wel zo makkelijk. Maak daarom een afspraak met intrige en behoud je klanten.

intrige voor een Mobielvriendelijke WordPress Website op maat

Basis site – vanaf € 250,-

Basis WordPress webdesign is onder andere ideaal voor deze groep die niet al te veel geld willen uitgeven. Maar daarentegen zich toch professioneel willen presenteren op het internet. Een basis WordPress websites is daarnaast inclusief:

✓ WordPress CMS
✓ WordPress handleiding
✓ 5 Pagina’s
✓ Mobiel vriendelijk
✓ Slider
✓ Sociale media integratie
✓ Contactformulier

Plus site – vanaf € 499,-

Plus WordPress webdesign is geschikt voor kleine bedrijven en ZZP- ers, die gevonden willen worden met een uitgebreidere site. Een plus WordPress websites is daarnaast inclusief: Een plus websites is daarnaast inclusief:

✓ WordPress CMS
✓ WordPress cursus
✓ 10 Pagina’s
✓ Mobiel vriendelijk
✓ Slider
✓ Sociale media integratie
✓ Contactformulier
✓ Google Pagespeed Insights (PSI)
✓ Search Engine Optimization (SEO)

Pro site – vanaf € 999,-

Pro WordPress webdesign is geschikt voor grote bedrijven, die graag gevonden willen worden met een zeer uitgebreidere site. Een pro WordPress websites is daarnaast inclusief:

✓ WordPress CMS
✓ WordPress handleiding en cursus
✓ 15 Pagina’s
✓ Mobiel vriendelijk
✓ Slider
✓ Sociale media integratie
✓ Contactformulier
✓ Google Pagespeed Insights (PSI)
✓ Search Engine Optimization (SEO)

Waarmee kunnen we je helpen?

Als je vragen hebt over onze diensten, neem dan gerust contact op via het contactformulier. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Bellen of whatsappen kan natuurlijk ook. Ons motto: “we zijn je namelijk graag en bovendien goed van dienst”.

Deel deze pagina

© Copyright 2014 - Webdesign Bureau intrige intrige