Search Engine Optimization (SEO)

Hoger in Google met Search Engine Optimization (SEO)

Search Engine Optimization (SEO) of Zoekmachine Optimalisatie is van belang voor de vindbaarheid van je website. intrige zorgt voor een betere vindbaarheid met Search Engine Optimization (SEO). Bedenk daarnaast dat meer dan 90% van de internetgebruikers zoekt via Google. Dat betekent dat je aanstaande klanten dus al op internet zitten. Maar hoe hoog eindigt jouw bedrijf in de zoekresultaten van Google? Sta je bijvoorbeeld bovenaan of op pagina 3? Dankzij verfijnde Search Engine Optimization (SEO) of zoekmachine optimalisatie stijg je bij de zoekmachine en word je daardoor gemakkelijker gevonden. En dat heeft uiteraard zeer positieve effecten op de conversie van potentiële klant naar koper naar order en namelijk meer omzet. De concurrentiestrijd op internet is hevig en de eerste plaats op pagina 1 is ten eerste het doel. Logisch, want de handel via internet groeit namelijk dagelijks. En het koopgedrag van bedrijven en consumenten sluit daarbij aan.

Beter gevonden worden met Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Het belang van Zoekmachine Optimalisatie (SEO) is dus duidelijk. Internet is de marktplaats en die is continu in beweging, niet in de laatste plaats door Google zelf. Google optimaliseert zijn algoritmes regelmatig en dat vraagt daarom alertheid. intrige helpt je daarom daarbij. intrige richt op je bestaande of nieuwe website de Zoekmachine Optimalisatie (SEO) zo in dat je de regels van Google probleemloos volgt. Met Content Management Systeem (CMS) WordPress en optimalisatietools vergroten we de vindbaarheid van je pagina’s, posts en berichten. Daarnaast moeten we uiteraard de zoektermen monitoren en deze ‘wegwijzers’ optimaal actualiseren en inzetten. Ook dat levert een belangrijke bijdrage in de SEO. intrige installeert deze tools in het Content Management Systeem (CMS) WordPress website zodat ze daar hun werk optimaal kunnen doen. Je bedrijf stijgt op de lijst van de zoekmachines en je kansen op hogere en frequentere omzet neemt daardoor toe.

Waarmee kunnen we je helpen?

Als je vragen hebt over onze diensten, neem dan gerust contact op via het contactformulier. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Bellen of whatsappen kan natuurlijk ook. Ons motto: “we zijn je namelijk graag en bovendien goed van dienst”.

Deel deze pagina

© Copyright 2014 - Webdesign Bureau intrige intrige