SSL-Certificaat

  • Beveilig je website met een SSL Certificaat


    CONTACT ONS
    ssl certificaat, betere beveiliging website, certificaat ssl, veilige website, website beveiliging, webdesign bureau, web design bureau, website bureau

Hoger in Google met een SSL Certificaat

Beveilig je website met een SSL-Certificaat en kom hoger in Google. Een SSL-Certificaat is van belang voor een veilige website. Dataveiligheid is een hot item. Je wilt je klanten namelijk niet in verlegenheid brengen en 100% betrouwbaar omgaan met hun gegevens. Dat specifieke dataverkeer tussen je website en je bezoekers beveilig je daarom gemakkelijk via een Secure Socket Layer Certificaat (SSL Certificaat). intrige helpt je daar graag bij een veilige website. Als je persoonlijke en gevoelige informatie verwerkt – bijvoorbeeld adresgegevens van klanten bij een webshop of als je gebruik maakt van een shared-hosting pakket – is dit in de eerste plaats een aanrader.

Kies er daarom voor dat deze data via een veilige verbinding te verzenden. Is zo’n beveiligingscertificaat nodig? Absoluut. Zeker als je een website hebt of als je de bezoeker bijvoorbeeld een formulier of e-mailadres laat invullen. En in de nabije toekomst zal een professioneel beveiligingscertificaat je bedrijf daarnaast ook helpen bij de vindbaarheid. Uiteindelijk zullen immers alle http-pagina’s overgaan naar https-pagina’s. Anders krijgen ze namelijk het label onveilig in de adresbalk van de browser. Dus je helpt je klant en je bedrijf met een Secure Socket Layer Certificaat (SSL-Certificaat).

Een veilige website met een SSL Certificaat

Rapid

Je krijgt een SSL-certificaat dat geactiveerd kan worden op je huidige hosting pakket of op een externe domeinnaam. Door middel van dit certificaat kun je via een 128/256-bits versleuteling je hosting pakket beveiligen zodat alle gegevens versleuteld verzonden worden. Het certificaat wordt binnen één werkdag geleverd. De aanvraag dient via e-mail door de domeinhouder bevestigd te worden.

Let’s Encrypt

Je kan op je hosting pakket een Let’s Encrypt SSL-certificaat laten activeren. Een Let’s Encrypt certificaat is alleen aan te vragen voor actieve shared hosting pakketten.

Geotrust Quick

Een robuust certificaat dat je website beveiligd met een 128/256-bits versleuteling. Het certificaat wordt binnen één werkdag geleverd. De aanvraag dient via e-mail door de domeinhouder bevestigd te worden.

Geotrust EV

Met een EV-certificaat wordt naast de versleuteling ook een groene balk getoond met bedrijfsnaam getoond in de browser. Dit geeft de bezoeker nog meer vertrouwen in je website. Ideaal voor webshops en andere websites die vertrouwelijke informatie verwerken. Het aanvraagproces bestaat onder andere uit het aanleveren van bedrijfsgegevens en een telefonische verificatie vanuit Geotrust. De levertijd bedraagt dan ook meerdere werkdagen.

Wildcard Geotruts Quick

Met een wildcard-certificaat (*.domein.nl) heb je de mogelijkheid om alle sub domeinen van een domeinnaam versleuteld aan te bieden. Het certificaat wordt binnen één werkdag geleverd. De aanvraag dient via e-mail door de domeinhouder bevestigd te worden.

Een SSL-Certificaat voor veilig dataverkeer

Waarmee kunnen we je helpen?

Als je vragen hebt over onze diensten, neem dan gerust contact op via het contactformulier. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Bellen of whatsappen kan natuurlijk ook. Ons motto: “we zijn je namelijk graag en bovendien goed van dienst”.

Deel deze pagina

© Copyright 2014 - Webdesign Bureau intrige intrige