Google PageSpeed Insights (PSI)

Google Pagespeed Insights (PSI) voor een snelle en optimale website

Google PageSpeed Insights (PSI) om je website beter vindbaar te maken. Webdesign Bureau intrige zorgt voor een betere vindbaarheid met Google PageSpeed Insights (PSI). De beoordeling en score wordt berekend op basis van verschillende onderdelen en wordt uitgevoerd voor zowel de smartphone, tablet, laptop als desktop. Een website pagina testen kan op de website van Google PageSpeed Insights (PSI). De resultaten kunnen onder andere gebruikt worden om je website pagina’s sneller te maken. Zo krijg je inzage over bijvoorbeeld het gebruik van moderne afbeeldingsformaten en of bepaalde bronnen de weergave blokkeren bij het inladen.

Webdesign bureau intrige doet er in de eerste plaats alles aan om jouw website beter vindbaar te maken. Bovendien zorgen we voor een betere gebruikerservaring voor je klanten. Dat betekent dus dat we ook deze tool als basis van Google inzetten. Dat is digitaal gereedschap waarmee intrige bijvoorbeeld de laadsnelheid van je website pagina’s berekent en waar nodig optimaliseren we deze. Webdesign bureau intrige heeft daarnaast diverse superslimme tools om je website optimaal te laten presteren om zo een hogere score te behalen.

Blijf het onderhouden

Het internet dendert verder en de adviezen van Google denderen mee. Google verbetert deze tool constant. Je kunt nu een goede website score halen, maar dat is geen garantie voor morgen. Ook de browser van Google, Chrome, houdt steeds meer rekening met trage website pagina’s. In toekomstige versies wordt het zelfs vermeld. Jouw klant krijgt dan eerst een melding dat je site langzaam of snel is. Dat zijn belangrijke ontwikkelingen die je beter bij kunt houden. Of laat intrige het doen.

Waarom Google PageSpeed Insights (PSI)?

Google bestraft websites die langzaam laden. Volg daarom de adviezen van Google op, geef je bezoekers een betere gebruikerservaring en zorg voor een snellere website. De klantwaardering neemt Google mee in zijn zoekalgoritme en jouw website eindigt daardoor hoger in de resultaten. Klanten ervaren een snellere website als prettig, ze zullen langer blijven en de kans op omzetgroei stijgt. Gebruik de Google tool of vraag intrige deze tool voor je te optimaliseren.

Advies

Webdesign bureau intrige verzorgt naast het optimaliseren van je website ook Website Content, Search Engine Optimization (SEO), Domeinnaam registratie, Hosting, Virtual Private Server (VPS), Hosting op maat, SSL-Certificaat en Service Level Agreement (SLA).

Waarmee kunnen we je helpen?

Als je vragen hebt over onze diensten, neem dan gerust contact op via het contactformulier. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Bellen of whatsappen kan natuurlijk ook. Ons motto: “we zijn je namelijk graag en bovendien goed van dienst”.

Deel deze pagina

© Copyright 2014 - Webdesign Bureau intrige intrige