Domeinnaam Registratie

Gratis Mini Website bij een Domeinnaam Registratie

Domeinnaam registratie is de eerste stap naar een succesvolle Website. Registratie van je Domeinnaam doe je bij intrige. Het is namelijk de basis van je Website, je adres en je visitekaartje. Het is niet zomaar een naam, je domeinnaam heeft echter invloed. Bijvoorbeeld op je uitstraling, je vindbaarheid en namelijk ook op je e-mailadres. intrige registreert snel, vakkundig en eenvoudig jouw domeinnaam. En de scherpe prijs zal je aangenaam verrassen. En er is daarnaast echter meer. Je kunt daarnaast ook gebruik maken van alle gratis opties die je krijgt bij de registratie van je domeinnaam. Zo kun je bijvoorbeeld een minisite aanmaken en doorverwijzen naar een bestaande website.

Bovendien worden alle aangevraagde domeinnamen op jouw bedrijfsnaam geregistreerd. Je krijgt daarnaast een persoonlijke logincode voor ons klantsysteem. Pas hier de DNS-instellingen van al je domeinnamen aan, verwijs bijvoorbeeld je domeinnaam door naar een andere website of richt je minisite in. Lekker snel en ook gemakkelijk.

Registratie van je domeinnaam doe je bij intrige

Heb je al een domeinnaam, verhuis dan zonder problemen naar ons? Dat vraagt meestal alleen een verhuiscode van je huidige provider. Heb je vragen, neem contact op. We helpen je graag en goed. Registratie van je domeinnaam doe je daarom bij intrige.

In de eerste plaats is een goede domeinnaam belangrijk. En het is namelijk leuk te kiezen voor een domeinnaam die lekker klinkt of goed in het geheugen ligt. Maar er speelt echter meer, denk aan: bijvoorbeeld aan je aangeboden product of dienst. Je domeinnaam bepaalt namelijk in belangrijke mate de positie van je website bij de zoekmachines. Daarom is het verstandig de productnaam of dienst onderdeel te maken van de domeinnaam registratie. Dit verhoogt namelijk de vindbaarheid.

Daarnaast kijkt Google naar de leeftijd van jouw domeinnaam registratie. Oudere domeinnamen scoren daarom beter dan net geregistreerde domeinnamen. Bovendien  adviseren wij een langere domeinnaam dan gewenst voor je e-mail. Registreer dan bijvoorbeeld een tweede kortere domeinnaam bij ons waar je e-mail binnenkomt. De korte domeinnaam sturen wij bovendien op de juiste wijze door, zodat klanten namelijk niet in de problemen komen met overlappende content op Google.

Waarmee kunnen we je helpen?

Als je vragen hebt over onze diensten, neem dan gerust contact op via het contactformulier. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Bellen of whatsappen kan natuurlijk ook. Ons motto: “we zijn je namelijk graag en bovendien goed van dienst”.

Deel deze pagina

© Copyright 2014 - Webdesign Bureau intrige intrige