Website Bureau

Website Bureau intrige voor een responsive website

Website Bureau intrige voor een responsive webdesign op maat. Je wilt namelijk een website die zijn werk doet; altijd, zorgeloos én responsive webdesign op maat. Een website die bovendien volledig bij de tijd is, dus ontwikkeld in WordPress. Je wilt in de eerste plaats de touwtjes in handen hebben, zonder de bijbehorende zorgen. Het antwoord is intrige: Website Bureau. Wij ontwikkelen en bouwen jouw website daarom in WordPress. Op maat, compleet naar wens en ook helemaal up-to-date. Want WordPress is niet alleen vriendelijk in het gebruik, het is daarnaast ook voorzien van de allerlaatste ontwikkelingen in Content Management System (CMS). We zetten je wensen om in een relevant en aantrekkelijk WordPress thema, daarnaast voegen we nuttige plug-ins toe en bouwen een responsive website van formaat. Passend bij jouw budget. Professioneel, functioneel en bovendien scorend.

Bovendien worden responsive websites (mobielvriendelijke websites) daarnaast veel beter gevonden in zoekmachines, zodat je – aanstaande – klanten je gemakkelijker vinden. En daar gaat het immers om. Google heeft namelijk al enkele jaren geleden onder andere het algortime voor digitaal zoeken aangepast. Dat wil namelijk zeggen: mobielvriendelijke websites krijgen daardoor voorrang in tegenstelling tot niet mobielvriendelijke websites! Dat betekent dat responsive websites om die reden namelijk hoger verschijnen in de zoekresultaten. Sta daar maar eens bij stil. Verwen daarom je – aanstaande – klanten en zorg ook voor een mobielvriendelijk website.

Ten slotte is een responsive WordPress website makkelijk zelf bij te houden en kun je dagelijks je website up-to-date houden en dat is bovendien toch wel zo makkelijk. Maak daarom een afspraak met Website Bureau intrige en behoud je klanten.

Website Bureau intrige voor een Mobielvriendelijke site op maat

Responsive WordPress Website als je mobiele bezoekers in de eerste plaats in de watten wil leggen. Ruim 50% van alle bezoekers van websites doet dit namelijk mobiel. Dus bijvoorbeeld met smartphone of tablet. Is ook jouw website daar klaar voor, oftewel is jouw website ook responsive? Heeft jouw websitebezoeker en potentiële klant een fijne ervaring op jouw website? Werkt het, is hij ook mobielvriendelijk en is alles ook leesbaar? Kloppen bijvoorbeeld de formaten?

Webdesign Bureau intrige voor een Basis, Plus of Pro WordPress website

Basis – vanaf € 250,-

Een Basis responsive webdesign is onder andere ideaal voor deze groep die niet al te veel geld willen uitgeven. Maar daarentegen zich toch professioneel willen presenteren op het internet. Een basis websites is daarnaast inclusief:

✓ WordPress CMS
✓ WordPress handleiding
✓ 5 Pagina’s
✓ Mobiel vriendelijk
✓ Slider
✓ Sociale media integratie
✓ Contactformulier

Plus – vanaf € 499,-

Een Plus responsive webdesign is geschikt voor kleine bedrijven en ZZP- ers, die gevonden willen worden met een uitgebreidere site. Een plus WordPress websites is daarnaast inclusief: Een plus websites is daarnaast inclusief:

✓ WordPress CMS
✓ WordPress cursus
✓ 10 Pagina’s
✓ Mobiel vriendelijk
✓ Slider
✓ Sociale media integratie
✓ Contactformulier
✓ Google Pagespeed Insights (PSI)
✓ Search Engine Optimization (SEO)

Pro – vanaf € 999,-

Een Pro responsive webdesign is geschikt voor grote bedrijven, die graag gevonden willen worden met een zeer uitgebreidere site. Een pro websites is daarnaast inclusief:

✓ WordPress CMS
✓ WordPress handleiding en cursus
✓ 15 Pagina’s
✓ Mobiel vriendelijk
✓ Slider
✓ Sociale media integratie
✓ Contactformulier
✓ Google Pagespeed Insights (PSI)
✓ Search Engine Optimization (SEO)

En we doen meer

Webdesign Bureau intrige verzorgt verder ook je: Responsive WordPress Website, Domeinnaam Registratie, E-mail hosting, Webhosting, Virtual Private Server (VPS), Hosting Op Maat, SSL-Certificaat, Service Level Agreement (SLA), Website content, Google PageSpeed Insights (PSI) en Search Engine Optimization (SEO).

Waarmee kunnen we je helpen?

Als je vragen hebt over onze diensten, neem dan gerust contact op via het contactformulier. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Bellen of whatsappen kan natuurlijk ook. Ons motto: “we zijn je namelijk graag en bovendien goed van dienst”.

Deel deze pagina