Webdesign Bureau intrige

Webdesign Bureau intrige voor een responsive webdesign op maat. Je wilt namelijk een website die zijn werk doet; altijd, zorgeloos én responsive webdesign op maat. Een website die bovendien volledig bij de tijd is, dus ontwikkeld in WordPress. Je wilt in de eerste plaats de touwtjes in handen hebben, zonder de bijbehorende zorgen. Het antwoord is intrige: Website Bureau. Wij ontwikkelen en bouwen jouw website daarom in WordPress. Op maat, compleet naar wens en ook helemaal up-to-date. Want WordPress is niet alleen vriendelijk in het gebruik, het is daarnaast ook voorzien van de allerlaatste ontwikkelingen in Content Management System (CMS). We zetten je wensen om in een relevant en aantrekkelijk WordPress thema, daarnaast voegen we nuttige plug-ins toe en bouwen een responsive website van formaat. Passend bij jouw budget. Professioneel, functioneel en bovendien scorend.

Bovendien worden responsive websites (mobielvriendelijke websites) daarnaast veel beter gevonden in zoekmachines, zodat je – aanstaande – klanten je gemakkelijker vinden. En daar gaat het immers om. Google heeft namelijk al enkele jaren geleden onder andere het algortime voor digitaal zoeken aangepast. Dat wil namelijk zeggen: mobielvriendelijke websites krijgen daardoor voorrang in tegenstelling tot niet mobielvriendelijke websites! Dat betekent dat responsive websites om die reden namelijk hoger verschijnen in de zoekresultaten. Sta daar maar eens bij stil. Verwen daarom je – aanstaande – klanten en zorg ook voor een mobielvriendelijk website.

Ten slotte is een responsive WordPress website en webshop makkelijk zelf bij te houden en kun je dagelijks je website up-to-date houden en dat is bovendien toch wel zo makkelijk. Maak daarom een afspraak met Webdesign Bureau intrige en behoud je klanten.

Webdesign Bureau intrige voor een Responsive Website op maat

En we doen meer, Webdesign Bureau intrige verzorgt verder ook je: Responsive WordPress Website, Responsive WordPress Webshop, Domeinnaam Registratie, Webhosting,  Virtual Private Server (VPS), Hosting Op Maat, SSL-Certificaat, Service Level Agreement (SLA), Website Content, Google PageSpeed Insights (PSI), Search Engine Optimization (SEO) en Gratis Website Check.

Als je vragen hebt over onze diensten, neem dan gerust contact op via het contactformulier. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Bellen of whatsappen kan natuurlijk ook. Ons motto: “we zijn je namelijk graag en bovendien goed van dienst”.

Responsive WordPress Website

Responsive WordPress Website als je mobiele bezoekers in de eerste plaats in de watten wil leggen. Ruim 50% van alle bezoekers van websites doet dit namelijk mobiel. Dus bijvoorbeeld met smartphone of tablet. Is ook jouw website daar klaar voor, oftewel is jouw website ook responsive? Heeft jouw websitebezoeker en potentiële klant een fijne ervaring op jouw website? Werkt het, is hij ook mobielvriendelijk en is alles ook leesbaar? Kloppen bijvoorbeeld de formaten?

Als je vragen hebt over Responsive WordPress Website, neem dan gerust contact op via het contactformulier. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Bellen of whatsappen kan natuurlijk ook. Ons motto: “we zijn je namelijk graag en bovendien goed van dienst”.

Website Bureau intrige voor een Basis -, Plus – of een Pro WordPress Website

Basis WordPress Website

Basis responsive webdesign is onder andere ideaal voor deze groep die niet al te veel geld willen uitgeven. Maar daarentegen zich toch professioneel willen presenteren op het internet. Een basis website is daarnaast inclusief: 5 pagina’s, content, foto’s en video toevoegen, gevonden worden, social media en een contactformulier.

Plus WordPress Website

Plus responsive webdesign is geschikt voor kleine bedrijven en ZZP- ers, die gevonden willen worden met een uitgebreidere website. Een plus WordPress website is daarnaast inclusief: Een plus website is daarnaast inclusief: 10 pagina’s, content, foto’s en video toevoegen, gevonden worden, social media en een contactformulier.

Pro WordPress Website

Pro responsive webdesign is geschikt voor grote bedrijven, die graag gevonden willen worden met een zeer uitgebreidere website. Een pro website is daarnaast inclusief: 15 pagina’s, content, foto’s en video toevoegen, gevonden worden, social media en een contactformulier.

Responsive WordPress Webshop

Webshop laten maken doe je bij Webdesign Bureau intrige. intrige helpt je bij het realiseren van jouw webwinkel. Webshops die intrige realiseert worden gemaakt in WordPress. WordPress is namelijk niet alleen gebruiks- en zoekmachine vriendelijk. Het is daarnaast ook voorzien van de allerlaatste ontwikkelingen. Het is daarnaast ook voorzien van de allerlaatste ontwikkelingen. Bovendien worden responsive webwinkels beter gevonden in zoekmachines, zodat je klanten je gemakkelijker vinden. En daar gaat het namelijk om. We zetten je wensen om in een relevant en aantrekkelijk WordPress thema. Daarnaast voegen we nuttige plug-ins toe en bouwen een responsive webshop van formaat. Webdesign Bureau intrige maakt bovendien jouw webshop inclusief alle functies die bij een webshop uit 2021 horen. Zoals onder andere voorraadbeheer en iDeal betalingsmogelijkheid.

Als je vragen hebt over Responsive WordPress Webshop, neem dan gerust contact op via het contactformulier. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Bellen of whatsappen kan natuurlijk ook. Ons motto: “we zijn je namelijk graag en bovendien goed van dienst”.

Deel deze pagina Webdesign Bureau intrige