WE LEVEREN REDESIGN EN UPCYCLING DESIGN MEUBELS OP MAAT EN VOOR EEN SCHERPE PRIJS.

CREATIEF HERGEBRUIK VAN GEBRUIKTE PRODUCTEN.

intriqe levert Redesign & Upcycling design meubels op maat en voor een scherpe prijs. De focus van intriqe ligt op Redesign & Upcycling, het creatief hergebruik van gebruikte producten. Hiervoor gebruikt intriqe in de eerste plaats metaal en hout. De producten die we realiseren zijn handgemaakt en daardoor uniek. De producten die intriqe vervaardigd zijn van hoge kwaliteit en hebben daardoor een lange levensduur en dit tegen een betaalbare prijs. Door gebruik te maken van Redesign & Upcycling lever je dus in de eerste plaats een bijdrage aan een schone wereld.

Wat is Redesign?

Redesign staat voor het opnieuw ontwerpen van een reeds bestaand product. Het is daarmee geen volledig nieuw design maar het betreft een herinterpretatie van een product dat reeds zichtbaar is. Er zijn zowel artistieke en praktische redenen om een bestaand product opnieuw vorm te geven.

Wat is Upcycling?

Upcycling is het proces om van iets ouds iets nieuws te maken. Een mooi nieuw design door afgedankte materialen of voorwerpen te hergebruiken op een creatieve manier. Upcycling is echter iets anders dan recycling, ofschoon het natuurlijk dicht bij elkaar ligt. Recycling is in de eerste plaats een industrieel proces waarbij objecten, voorwerpen en materialen worden teruggebracht tot grondstoffen, hoewel het bij Upcycling gaat om creatie, vernieuwing, verbetering, verandering. Objecten worden zodanig creatief hergebruikt, dat ze als functionele, stijlvolle ontwerpen en voorwerpen superieur worden aan datgene wat het van origine was. Bij Upcycling gaat het vrijwel altijd om handgemaakte unieke producten met een sterke persoonlijkheid en handtekening van de maker. Originele materialen worden niet eerst vernietigt, maar blijven juist gehandhaafd om er een nieuwe betekenis aan te geven. Voorwerpen krijgen daardoor een nieuw doel. Puur hergebruik dus, met een toegevoegde waarde dankzij de verbeeldingskracht van de maker. Door ongeliefde en afgedankte objecten te Upcyclen wordt er bovendien minder afval geproduceerd. Verduurzaming op bijzondere wijze dus! Vrijwel alles kan worden ge-upcycled. En je zult je verbazen over de talloze creatieve en ingenieuze manieren die upcyclers verzinnen om van “oude troep” iets geweldig nieuws, moois en waardevols te maken!

We leveren standaard design, custom made design en custom service design.

Mocht een creatief idee hebben, neem dan vrijblijvend contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden. We leveren onder andere Banken, Fauteuils, Lounge Sets, Stoelen, Tuin Sets, Kasten en nog veel meer. De genoemde producten zijn echte blikvangers voor ieder interieur én exterieur.

Daarnaast levert intriqe ook Antieke, Brocante, Design,  Gebruikte,  Industriële, Klassieke, Mid century, Nostalgische en Vintage meubelen, producten en goederen. intriqe levert niet alleen aan particulieren maar ook aan bedrijven in Europa.

Een greep uit ons geleverde redesign & upcycling producten

Transport

intriqe verzorgt ook het verzorgt ook het vervoer van de producten en goederen naar de de gewenste locatie in Europa.

Redesign & Upcycling intriqe - transport

Kunnen we je verder helpen?

Heb je een vraag over een van onze producten of goederen neem dan gerust contact op, dan nemen we contact met jou op. Je kunt ons ook altijd bellen of whatsappen.

Redesign & Upcycling intriqe - contact

Deel deze pagina

BEDRIJFGEGEVENS

intriqe
Berkelmanspad 41
5591 GL Heeze
Nederland
KVK.: 61583553

CONTACTPERSOON

Redesign & Upcycling intriqe - Ad van der Pol - Director intriqe

Ad van der Pol
Creative Director

CONTACTGEGEVENS

A: Berkelmanspad 41, 5591 GL Heeze Nederland
W: www.intriqe.nl
E: contact@intrige.nl
T: +31612475845

VOLG ONS OP FACEBOOK

Redesign & Upcycling intriqe - Volg ons op Facebook

Website & service by Webdesign Bureau intrige